Behandelingen

Iedere behandeling wordt aangepast aan het juiste huidtype en huidconditie.

Prijzen zijn in euro’s.

Total

Een complete gezichtsbehandeling waarin alle elementen van een gezichtsbehandeling uitgebreid aan bod komt.

Gelaat, hals, decolleté reiniging, diepte reiniging met een scrub, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, crèmemasker voor gelaat, hals, decolleté, een korte ontspannende massage van gezicht, decolleté, hals, schouder met warme olie en het masker. Een verzorgende dagcrème maakt de gezichtsbehandeling compleet.

72,50

Puurr Skin Improvement

Intense huidverstevigende behandeling. Verminderd lijntjes, rimpels en verslapping van de huid. D..m v. stimulerende massage technieken, ampul en een anti-aging peeloff masker zorgen voor een verfrissend resultaat

Reiniging met anti-aging milk en Konnyaku sponsjes, scrub peeling met peeling padjes en daarna een fruitzuurpeeling, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, bindweefsel massage met hyaluronic serum en bindweefsel rollers van gezicht, decolleté, hals, manuele massage van het gezicht, decolleté, hals en schouders, oogmasker, peeloff masker. Afsluiting met dag en oogverzorging.

89,50

Puurr Zenn

Alstublieft reserveren van te voren.

Je waant je snel in de Zenn modus door de geurreis van de kruidenstempels en jasmijn olie......

De behandeling begint met een ontspannende warme kruidenstempel massage van de schouders en nek, een schuimreiniging met Konnyaku sponsjes, scrub peeling met scrub padjes, onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen worden geëpileerd, lymfedrainage met warme kruidenstempels en manuele massage, anti-aging serum en oogmasker worden met kwasten aangebracht, creme masker. Tijdens het inwerken van het masker krijg je een drukpunt massage van hoofd en oren.

85,50

Maandbehandeling.

Tijdelijke behandelingen om je huid nog eens extra te verwennen in de seizoenen die het jaar kent.

Een echte verwennerij voor je huid en zintuigen!

Zie kopje “maandbehandeling”

Quick

Deze quick behandeling is speciaal voor de vrouw die niet veel tijd heeft.

De huid wordt intensief gereinigd, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, de huid krijgt een quick and go vochtmasker en een afsluitende dag en oogverzorging. Zo is de huid weer helemaal opgepept. En voelt het weer fluweelzacht en gevoed aan.

62,50

Cleansing.

De huid wordt hersteld en terug in balans gebracht. Onzuiverheden worden verwijderd en ontstekingen geremd. Speciaal voor de jonge onzuivere en/of acné huid. 

Gelaat reiniging, diepte reiniging d.mv. een specifieke enzym scrub peeling, onzuiverheden verwijderen, kalmerend en talg reducerend masker, dag verzorging als afsluiting.

47,50

Little beauty 

Voor de kleine beauty’s die de rituelen van de schoonheidssalon willen ervaren. Leeftijd vanaf 8 jaar tot 12 jaar.

Reiniging van het gezicht, milde peeling, crèmemasker en een korte gezichtsmassage. En als afsluiting een dagverzorging.

22,50

Uitbreidingen bij gezichtsbehandeling

Alle gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met:

Wenkbrauwen epileren 13,00

Verven wenkbrauwen of wimpers 12,00

Verven wenkbrauwen & wimpers 17,00

Harsen bovenlip, onderlip, kin of wang, neusgaten 8,00

Schoonheidsbehandelingen vragen een nauwkeurige afstemming en planning in mijn schoonheidssalon.Bent u door omstandigheden verhinderd, dan vraag ik u vriendelijk uw afspraak te verzetten of af te zeggen. Indien u mij niet binnen 24 uur voor de afspraak informeert dan ben ik genoodzaakt om 50 % in rekening te brengen. Bedankt voor uw begrip.