Behandelingen

Je bent van harte welkom om zorgeloos te komen genieten van een behandeling.

Iedere behandeling wordt aangepast aan het juiste huidtype en huidconditie.

Prijzen zijn in euro’s.

Complete

Een complete gezichtsbehandeling waarin alle elementen van een gezichtsbehandeling uitgebreid aan bod komt.

Gelaat, hals, decolleté reiniging, diepte reiniging met een scrub, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, crèmemasker voor gelaat, hals, decolleté, een korte ontspannende massage van gezicht, decolleté, hals, schouder met warme olie en het masker. Een verzorgende dagcrème maakt de gezichtsbehandeling compleet.

75,50

Anti-aging

Intense huidverstevigende behandeling. Verminderd lijntjes, rimpels en verslapping van de huid. D..m v. stimulerende massage technieken, anti-aging serum en een anti-aging peeloff masker zorgen voor een verfrissend resultaat

Reiniging met anti-aging milk en Konnyaku sponsjes, scrub peeling en een fruitzuurpeeling, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, bindweefsel massage met hyaluronic serum en bindweefsel rollers van gezicht, decolleté, hals. Oogmasker, peeloff  voor het  gelaat, decolleté crème masker. Tijdens het inwerken van het masker krijg je een handmassage. Massage van het gezicht, decolleté, hals en schouders met warme olie. Afsluiting met dag en oogverzorging.

89,50

Relaxing

Alstublieft reserveren van te voren.

Je waant je snel in de Zen modus door de geurreis van de kruidenstempels en heerlijk geurende olie......

De behandeling begint met een ontspannende warme kruidenstempel massage van de schouders en nek, een reiniging met Konnyaku sponsjes.  Scrub peeling, onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen worden geëpileerd, anti-aging serum en oogmasker worden met kwasten aangebracht, creme masker. Tijdens het inwerken van het masker krijg je een drukpunt massage van hoofd en oren. Lymfedrainage met warme kruidenstempels en een ontspannende manuele massage,

87,50

Maandbehandeling.

Tijdelijke behandelingen om je huid nog eens extra te verwennen in de seizoenen die het jaar kent.

Een echte verwennerij voor je huid en zintuigen!

Zie kopje “maandbehandeling”

Quick

Deze quick behandeling is speciaal voor de vrouw die niet veel tijd heeft.

De huid wordt intensief gereinigd, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, de huid krijgt een quick and go vochtmasker en een afsluitende dag en oogverzorging. Zo is de huid weer helemaal opgepept. En voelt het weer fluweelzacht en gevoed aan.

65,50

Cleansing.

De huid wordt hersteld en terug in balans gebracht. Onzuiverheden worden verwijderd en ontstekingen geremd. Speciaal voor de jonge onzuivere en/of acné huid. 

Gelaat reiniging, diepte reiniging d.mv. een specifieke enzym scrub peeling, onzuiverheden verwijderen, kalmerend en talg reducerend masker, dag verzorging als afsluiting.

49,50

Men.

Speciaal voor de man van deze tijd.

Reiniging, enzym peeling bij een gelaat met  baard, een scrub peeling bij een gladde huid
Onzuiverheden verwijderen, haren bij de neus, oren worden verwijderd, wenkbrauwen worden getrimd, masker.
Afsluiting dag verzorging.

65,50

Uitbreidingen bij gezichtsbehandeling

Alle gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met:

Wenkbrauwen epileren 14,00

Verven wenkbrauwen of wimpers 13,00

Harsen bovenlip, onderlip, kin of wang 9,00

Schoonheidsbehandelingen vragen een nauwkeurige afstemming en planning in mijn schoonheidssalon.Bent u door omstandigheden verhinderd, dan vraag ik u vriendelijk uw afspraak te verzetten of af te zeggen. Indien u mij niet binnen 24 uur voor de afspraak informeert dan ben ik genoodzaakt om 50 % in rekening te brengen. Bedankt voor uw begrip.