Behandelingen

Iedere behandeling wordt aangepast aan het juiste huidtype en huidconditie.

Prijzen zijn in euro’s.

Total

Een complete gezichtsbehandeling waarin alle elementen van een gezichtsbehandeling uitgebreid aan bod komt.

Gelaat, hals, decolleté reiniging, diepte reiniging met een scrub, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, crèmemasker voor gelaat, hals, decolleté, een korte ontspannende massage van gezicht, decolleté, hals, schouder met warme olie. Een verzorgende dagcrème maakt de gezichtsbehandeling compleet.

Vers kopje koffie of thee na afloop.

72,50

Anti-aging 

Verminderd lijntjes, rimpels en verslapping van de huid. D..m v. stimulerende massage technieken, ampul en een anti-agingmasker zorgen voor een verfrissend resultaat. 

Gelaat, hals en decolleté reiniging , fruitzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren , ampul vol met werkstoffen afgestemd aan de huidtype, oogmasker, decolleté masker, anti-aging gezichtsmasker,

Stimulerende massage van gezicht, decolleté, hals, schouder door bijvoorbeeld: cuppingmassage of jade rollers of bindweefsel rollers. De behandeling wordt afgesloten met een dagcrème en oog verzorging,

Vers kopje koffie of thee na afloop

87,50

Relaxing 

Handpeeling, gelaat, hals en decolleté reiniging , peeling met een scrub, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren , crèmemasker voor gelaat, hals en decolleté, massage van het gezicht, decolleté, hals, schouder en als extra nog een massage met warme edelstenen.

Tijdens het inwerken van het masker worden de handen verwent met een heerlijke handmassage,

Dag en oogverzorging.

Vers kopje koffie of thee na afloop

82,50

Maandbehandeling.

Tijdelijke behandelingen om je huid nog eens extra te verwennen in de seizoenen die het jaar kent.

Een echte verwennerij voor je huid en zintuigen!

Zie kopje “maandbehandeling”

Quick

Deze quick behandeling is speciaal voor de vrouw die niet veel tijd heeft.

De huid wordt intensief gereinigd, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, de huid krijgt een quick and go vochtmasker en een afsluitende dag en oogverzorging. Zo is de huid weer helemaal opgepept. En voelt het weer fluweelzacht en gevoed aan.

62,50

Cleansing.

De huid wordt hersteld en terug in balans gebracht. Onzuiverheden worden verwijderd en ontstekingen geremd. Speciaal voor de jonge onzuivere en/of acné huid. 

Gelaat reiniging, diepte reiniging d.mv. een specifieke enzym peeling, onzuiverheden verwijderen, kalmerend en talg reducerend masker, dag verzorging als afsluiting.

47,50

Little beauty 

Voor de kleine beauty’s die de rituelen van de schoonheidssalon willen ervaren. Leeftijd vanaf 8 jaar tot 12 jaar.

Reiniging van het gezicht, milde peeling, crèmemasker en een korte gezichtsmassage. En als afsluiting een dagverzorging.

22,50

Uitbreidingen bij gezichtsbehandeling

Alle gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met:

Wenkbrauwen epileren 13,00

Verven wenkbrauwen of wimpers 12,00

Verven wenkbrauwen & wimpers 17,00

Harsen bovenlip, onderlip, kin of wang, neusgaten 8,00

Schoonheidsbehandelingen vragen een nauwkeurige afstemming en planning in mijn schoonheidssalon.Bent u door omstandigheden verhinderd, dan vraag ik u vriendelijk uw afspraak te verzetten of af te zeggen. Indien u mij niet binnen 24 uur voor de afspraak informeert dan ben ik genoodzaakt om 50 % in rekening te brengen. Bedankt voor uw begrip.